Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


KLUBTAGSÁG - 2022

Csatlakozz egy nagyszerű, segítő, kedves, támogató csapathoz!

Az áraink nagyjából azonosak a tavalyiakkal, természetesen a Klubtagjaink továbbra is több fajta kedvezményt élvezhetnek, mint például kedvezményes részvételi díjak, éves bérlet lehetőség, vagy teltházas rendezvények esetén elsőbbség a nevezésben.
Klubtagság 2022-re: 4000.-ft (gazdinként, akárhány kutyával), 4500.-, ha tagsági kártyát is kérsz.

Kérlünk benneteket, hogy a befizetéssel párhuzamosan töltsétek ki ezt a nyomtatványt is, más papír alapú doksit nem kell kitölteni: https://forms.gle/3QKkfh1S2cJaDFa97
A klubtagság befizetését ide várjuk, közleménybe írjátok be: *KT-2022*
10404993-50526789-52741016, KH Bank, Lelkes Edzőklub Bt

Klubkártyánk idén:

Régebbiek: