Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2. LSZE - BESZÁMOLÓK GAZDIKTÓL - ROMPOS LUCA (ZOOM)

2015.11.10 19:42
tegnap voltunk a valószínűleg idei utolsó agárpályaedzésen: Zoom idén szerezte meg az egyéni licencét, azóta mindig teljesen zárt boxból indul, mert úgy lehet teljesen pontosan időt mérni és látni a fejlődést.
 
szuper zárás volt évvégére, hogy az idén eddig teljesen pontosan mért idejei közül (tehát zárt boxos start) 275 méteren Zoom tegnap egyéni csúcsot futott: 23,15 mp / 275 m (y)
 
előtte pedig már futott egy 485 méteres távot is, 41,38 km/h átlag(!)sebességgel, ez alig tér el a rövidebb távon teljesített 42,76 km/h átlagsebességétől. :)
 
fotó: Krisztián Laczkó – itt: Agár Pálya Isaszeg.