Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2. LSZE - BESZÁMOLÓK GAZDIKTÓL - TAKÁCS ESZTER (BORIKA)

2015.11.10 19:57
Borika és a II. Lelkes Szabadegyetem :)
 
Drága kiskutyám alig pár nappal az egyéves szülinapja után ismét hatalmas örömet szerzett nekünk!
Harmadik alkalommal volt Isaszegen, először engedtük 270 m-re, és második futamával az egyéni, harmadik futamával a társas licencét szerezte meg, amellyel teljesítette a 2016-os terveket :)
 
Az Ő esetében azért nagyon különleges ez számunkra, mert egy magának való, igazi kis művészlélek, a falkánk "fekete báránya" :), akivel nagyon döcögősen haladunk a többi kutyasportban, de már az első alkalommal tudtuk, hogy az agárpályával más lesz!
Teljesen átszellemül, egyszerűen imádja, és soha sehol nem látom őt ennyire boldognak és motiváltnak, mint amikor sikítva a nyulat üldözi!
 
Egy évet kellett várnom arra, sok kudarc, lemondás, szomorúság és néha bizakodás, remény, de mindig kétely között, hogy kapcsolatunk végre olyan legyen, amilyennek megálmodtam, amilyennek egy boldog kutya-gazdi páros esetén lennie kell!
Köszönöm Laczkó Krisztián, hogy nem adtad fel a győzködésem, hogy próbáljam meg az agárpályát, köszönöm Mindenkinek, aki segít abban, hogy a lelkes edzésnapok és versenyek létezhessenek, és természetesen köszönöm Neked Borika, hogy végre megnyitottad a kicsi szíved nekem!
Bocsánat, ha kicsit elragadtattam magam! ;)