Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2. LSZE - BESZÁMOLÓK GAZDIKTÓL - VONNÁK ESZTER (WIFI)

2015.11.10 20:44
Vasárnap harmadik alkalommal mentünk ki Isaszegre, már-már "hazajöttünk". Kedves emberek, bájos/vidám/fura, de kivétel nélkül kedves és jól szocializált kutyák, szép környezet, jó szervezés (ide értendő a percre pontosan előbújó nap is!!!), LELKES hangulat :)
 
Wifit, a múltkori verseny divíziós nyertesét szeretném bemutatni röviden: ő a harmadik kutyám, első menhelyes, a kislányom mellé választottuk, illetve ő választott minket. Gyakran azon tűnődöm, hogy ki a szerencsésebb ... ő, mert egymásra találtunk, vagy mi, mert kaptunk egy végtelenül kedves, türelmes, bájos kutyát.
 
A kutyás sportok eddig nem voltak az erősségünk, sem az agility, sem a dog dance, sem a trükkök nem "jöttek be". Gyakorlatilag a véletlen műve (és Timi tippje) vezetett minket Isaszegre augusztus végén. És bár nem látszott akkor, hogy ez jó lehet nekünk, Györgyi kedves biztatása és Andrea lelkesedése meggyőzött. Nem csak engem, de Wifit is :)
És meg is lett az eredménye, nagyon köszönöm, hogy tagjai lehetünk egy ilyen csodás közönségnek! <3
 
Köszönöm a képeket Sós Editnek, Laczkó krisztiánnak, Vereckei Zsanettnek :)