Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2015.09.13: LELKES ELŐKÉSZÍTŐ

2015.09.13 20:34

Ma egy félnapos "száraz" edzést tartottunk Isaszegen az Agárpályán. Motoros húzás nem volt, csak két dologra fókuszáltunk: a teljesen kezdőkkel megszerettettük a nyuszi üldözést, ezt konyhanyelven benyuszizásnak hívjuk, illetve a haladóknak megtanítottuk, hogy ha a profi ligába akarnak tartozni, akkor bizony startboxból kell elkezdeni az üldözést.

Büszke vagyok a Csapatra, gazdik és kutyák is nagyon ügyesek voltak, hihetetlen, hogy mekkorát lépett ma előre mindenki!

köszönet Varga Györgyinek, aki a benyuszizást vezette Tóbiás Zsófinak, aki sajátépítési startboxot is hozott, hogy megmutassa, otthon sem lehetetlen gyakorolni, és Dóczi Katának, aki nekem segített a startboxnál.

Margónak és Zolinak pedig hála, ma is remek ebédet is fogyaszthattunk, az edzés végén.

néhány fotó Laczkó Krisztiántól: