Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2016.03.20 - LELKES ELŐKÉSZÍTŐ

2016.03.20 19:17

Idei első rendezvényünk most eddig szokatlan módon nem az isaszegi agárpályán volt, hanem Csepelen, a Jókutya Suliban (ezúton is köszönjük a lehetőséget!) 

Ahogy terveztük, most nem pályaedzésünk volt, hanem benyuszizást tartottunk kezdőknek (trénereink voltak a pecabot végén: Varga Györgyi, Tüske Ágnes és Takács Eszter), volt egy ál-startbox :), ahol Tóbiás Zsófival, Paréj Zsuzsival és Ondrisek Viviennel lehetett a boxból indulást gyakorolni.

Először a Lelkes Csapat életében Karafa László kihozott egy futópadot is, ami hagyományosan egy pit bull, amstaff versenyszám, de az Egyéb Lelkesek is szívesen kipróbálták, mindannyiunk örömére és vigságára (több Lelkes Aprójószág meg se bírta mozdítani a futószőnyeget, de Laci volt olyan aranyos és csalt picit a kedvü(n)kért....

    

                                               

                                            

Ismét először hívtunk egy Lángosost is, aki nagyon finom lángossal és palacsintával látott el bennünket, óriási sikerrel (és gyorsan meg is szavaztuk, hogy máskor is jöjjön).

Remélem, sokan jönnek majd pályaedzéseinkre és versenyeinkre is, mert minden kutyus nagyon ügyes volt, és aki kevésbé, Györgyi abból is kihozta a maximumot a nyusziűzés terén.

Nekünk is meglepetés program volt, megkoronázta a szuper edzésnapot: Uliczki Vera és csapata kihozott edzésnapunk végére egy coursing gépet (nyúlhúzó gép), kialakítottak egy icipici coursing pályát, így "élesben" is kergethették az ügyesebbek a műnyulat. Hatalmas élmény volt, köszönjük!

Külön szeretném megköszönni Gönczi Jánosnak és Vikinek a süti-adományt, amellyel hozzájárultak saját nyúlgépünk létrejöttéhez.

Köszönettel tartozunk a Bol-Dog nyakörv design cég tulajdonosának, Sasvári Évának, hogy felhívásunkra több tucat nyakörvet adományozott a Zöld Sziget Állatmenhelynek, amiket Szűcs Erika gyűjtött és adott át később a Menhelynek. Ezt az akciót előre meghirdettük, és sok más felajánlás is érkezett, köszönet mindért.

Jó kis nap volt, sok-sok új Lelkes Jelölttel, gyertek máskor is!
a trénereknek köszönjük a munkáját, ma is nagyszerű munkát végeztek!Képgaléria: 2016.03.20 - LELKES ELŐKÉSZÍTŐ, Sós Edit fotói

Képgaléria: 2016.03.20 - LELKES ELŐKÉSZÍTŐ, Laczkó Krisztián fotói