Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2016.08.07: 8. LELKES SZABADEGYETEM

2016.08.07 08:00

Egésznapos agárpályás edzésprogramot tartottunk délelőtt haladóknak, délután kezdőknek, felkészítéssel.
Utolsó alkalom volt a RUNNING GAMES-re kvalifikálni azoknak, akik divizióban akartak indulni, és futópados edzéslehetőség is volt, szintén a verseny miatt.

Ma reggel is felkészítéssel "benyuszizással" kezdtünk, ami a haladó futamok után folytatódott. Startboxos indulást is oktattunk, sokan jelentkeztek erre is.

Volt még egy kedves programunk: rajzversenyt hirdettünk gyerekeknek két kategóriában: 6-10 éves és 10-14 éves korig, "BARÁTOM A KUTYÁM" címmel. Nem volt feltétel a helyben rajzolás, az edzésnapon le lehetett adni a kész pályaműveket és helyben egy zsűri bírálta a rajzokat. A zsűri tagjai voltak: Király Levente író-költő, szerkesztő, Nagy Adrienne, alapító klubtagunk, kutyatréner, kiképző és Kovács Szilvia alapító klubtagunk, tapasztalt agaras (írfarkasos :) ). Mindkét kategóriában adtunk ki közönségdíjat, és az edzésre érkező csapattagok lelkesen szavaztak is.

10-14 éves kategóriában a helyezettek:
Bíró Zétény: 1. helyezés és Közönségdíj
Makra Málna: 2. helyezés
Fülöp Jázmin Boglárka: 3. helyezés
6-10 éves kategóriában a helyezettek:
Varga Boglárka: 1. helyezés
Varga Lili: 2. helyezés és Közönségdíj
Szemes Emese: 3. helyezés
Gratulálunk mindnyájuknak, és köszönjük a sok mosolyt, amit az arcunkra csaltatok rajzaitokkal!

Néhány kép az edzőfutamokról, köszönjük a fotókat Sós Editnek!