Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2016.10.02: 10. LELKES SZABADEGYETEM

2016.10.02 16:49

Szuperklassz edzésnapot zártunk, sok kutyussal, sok érdeklődővel, sok klubtárssal.

Ma egy komplett kutyasuli is a vendégünk volt, a KUTYAKÖZPONT a 17. kerületből. Mivel először érkeztek, így nekik külön felkészítést tartottunk. Varga Györgyi elméletben és gyakorlatban mutatta a kezdő lépéseket, Tóth Enikő meg a startbox gyakorlásban segített.


Hogy első alkalommal könyebb legyen vendégeink élete, külön programlappal kedveskedtek a szervezők, reméljük mindenki jól érezte magát, mi köszönjük a bizalmat!

A felkészítés közben haladó klubtagjaink edzettek a pályán, majd ismét a kezdők következtek, jött az ismerkedés a nyúlgéppel.

Délután indultak a kezdők futamai a pályán, nagyon szépen teljesített mindenki, a kutyusok ügyesek voltak, és trénereink is csodamunkát végeztek. Dóczi Kata ma is tökéletesen szervezte össze a futamokat, és vezette végig az edzésnapot, ami nem volt rövid, majdnem szó szerint napkeltétől napnyugtáig tartott, 8-18-ig. Köszönjük az időmérést és nyúlhúzást Gálik Istvánnak!

Pár fotó a kezdő és haladó futamokból, köszönjük a fotókat Sós Editnek!