Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2016.11.06 - 11. LELKES SZABADEGYETEM

2016.11.06 08:00

Egésznapos COURSING edzésprogram az Alsónémedi Agárparkban. Kérlek a feliratkozásnál jelezzétek, egyedül vagy társsal szeretnétek-e futni, és a pályaidők alapján segítünk megfelelő futótársat találni.
PÁLYAEDZÉS: 12.00-15.00
Részvételi díjak:
Kezdők: 3000.-/kutya/nap - felkészítés + 2 kör
Haladók: 2000.-/kutya/nap - 2 kör
További edzésfutam: 1000.-/kutya/futam
Pályaedzés: 1000.-/kutya/futam
Licenc: 2000.-/kutya/futam (licencadók ingyen futnak)
FIGYELEM!
Az edzésnapon lépcsőzetes kezdés lesz, hogy ne kelljen sokat várakozni. Hirdetményben közzétettük a futamsorrendeket, a kutyák egy órás időkeretekbe lettek besorolva. Időkeret 00-percében névsorolvasást tartunk a coursing pálya mellett, előtte egy órával van regisztráció.
Benyuszizás 8-10-ig van, az első órábn azokat várjuk, akik 8-9-től már futnak is.
Ha késés miatt valaki lemarad a futamáról, azt pótolni nem tudjuk.
Helyszíni jelentkezés nincs.