Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2016.11.06: 11. LELKES SZABADEGYETEM

2016.11.06 16:51

Utolsó sportrendezvényünk volt ma az Alsónémedi Agárparkban. Ma megmutathattuk, milyen az igaz Lelkes lelkület: az idő rossz volt, napközben egy kisebbfajta felhőszakadást is kaptunk a nyakunkba, a technikai oldalon ami elromolhatott az elromlott, Murphy papa örömünnepet ült... félóránként szakadt a coursing zsineg, kétszer leállt az agárpálya, a futamsorrendek a coursing nyergelőben úgy eláztak, hogy olvashatatlanná váltak, ivóvizünk nem volt, de a jókedvünket nem vesztettük el, munkatársaink kitartottak, sőt, aki maradt, hiánytalanul lefuthatta összes futamát. Jani lángosos sokat segített jobbátenni hangulatunkat :)


Zárásként nagy rendezvényt szerveztünk: párhuzamosan mentek a futamok a coursing- és agárpályán, hála Dóczi Kata szervezésének. A coursing pályán Nagy Henni (nyúlhúzás), Gyóllai Emese (bírálat), Artim Enikő (nyergelő) és Sós Edit (fotózás) megmutatta, hogy milyen a kitartás, köszönjük munkájukat.

Amikor végetért az edzésnap, kicsit szomorkásak voltunk, mert tudtuk, sokat kell várnunk majd a folytatásra, ugyanakkor büszkén zártuk az évadot, amiben sok rendezvényünk volt, sok munka, de sok öröm, sok új élmény, móka, kacagás :)

Várjuk az Évadzáró Klubvacsorát, ami hivatalosan is idényünk végét fogja jelenteni.