Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2016.11.20: ÉVADZÁRÓ KLUBVACSORA

2016.11.20 16:52

Az év utolsó eseményén összegezni, tervezni és lazulni jöttünk össze. Persze munkával kezdtünk, a Klubvacsorát megelőzte egy vezérkari találkozó, ahol megterveztünk a következő 2017-es évadot. 2016-ban voltak szenzációsan sikerült versenyeink, rendezvényeink, voltak olyanok is, amiket lehet majd jobban csinálni. Sokat dolgoztunk 2016-ban, sok tapasztalatunk lett. A vezetői megbeszélés után vártuk Klubtagjainkat, ahol megtartottuk a beszámolót és kis ünneplés keretében átadtuk éves díjainkat. ezekből a legkülönlegesebb az "Év Lelkese" díj, ami az egész évi munka jutalma. Minden versenyen pontokat lehetett gyűjteni, és az összesítés alapján hirdettünk eredményt.

Az Év Lelkese NYSHA lett (tul: Czeglédi Anna):

Második helyezett KAWAN (tul: Bokodi Ildikó):

Harmadik helyezett VILDA (Tul: Bíró László és Szilvia):


Természetesen elismertük munkatársaink munkáját is, akik egész évben rengeteget tettek azért, hogy rendezvényeink szervezettek legyenek, hogy vendégeink jól érezzék magukat és egyre több kutya legyen kezdőből haladó és haladóból profi versenyző.

Köszönjük egész évi munkátokat, találkozunk újra 2017-ben!