Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2017.02.26 - After Party COURSING EDZÉS

2017.02.25 00:00

FRISSÍTÉS

A mostoha időjárás miatt csak február utolsó hétvégéjén tudjuk megszervezni edzésünket 25 kutyának.

Futamdíj: 2000.-/2futam/kutya                                                                                               

-------------------------------------------------------------------------------------------------                                       

Beigli űző coursing edzés :)
Az edzésen résztvevők száma korlátozott, a rendezvényre elsősorban klubtagjainkat várjuk, ők jelentkezhetnek február 2-én éjfélig (lemondás szintén eddig). Ha marad hely, akkor nem klubtagok jelentkezhetnek 3-án éjfélig (lemondás szintén 3-án éjfélig).
Az edzés díja:
1500.-/2 rövid táv (50-100m)/kutya
2000.-/2 normál táv (100-200m/ kutya, ami a helyszínen fizetendő.
Aki jelentkezett, de nem jelenik meg az edzésen,  vagy nem lép vissza időben, az a következő hónapban nem kap meghívást Lelkes rendezvényre (természetesen orvosi igazolást figyelembe veszünk).
Ha technikai vagy időjárási kihívás miatt el kell napolnunk a rendezvényt, akkor minden eddigi jelentkezés érvényes lesz a következő időpontra.