Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2017.02.26: AFTER PARTY COURSING EDZÉS

2017.02.26 16:14

Első időpont január eleje volt... Bejgliűző edzést hirdettünk, mert reméltük, hogy az idei évünk is enyhe telet fog hozni. Persze nem így lett, kemény minuszok, hó és jég uralta a januárt, így reményeinket februárra átdátumoztuk. Február 5.... aztán ismét halasztani kellett, majd ismét, majd nem is mertünk már időpontot kiírni, míg aztán február vége enyhülést hozott, így hó utolsó vasárnapján végre meg tudtuk tartani első coursing edzésünket.

Új technikát próbáltunk ki: a végtelenített coursing pályát, ahol nem kell minden futam után újra és újra felfűzni a zsinórt, lehet pörgetni a futamokat. Próbának szántuk az edzést, így limitáltuk a részvételt, 25 klubtagunk tudta kipróbálni a coursinget. A próba jól sikerült, pár kisebb leállással együtt is gördülékenyen ment le a program.

Jó volt újra találkozni november óta nem látott sporttársainkkal, és jó volt kicsit érezni, hogy nemsokára INDUL A SZEZON!!!!!

Az edzés eseményoldala:

www.facebook.com/events/404779899854109/

pár fotó Sós Editől, köszönjük: