Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2017.03.05 - COURSING EDZÉS

2017.03.03 06:38

Edzéslehetőség 35 kutyának; 35-nél zárjuk a nevezéseket.
Klubtagok előnyt élveznek.

Az edzésen résztvevők száma korlátozott, a rendezvényre elsősorban klubtagjainkat várjuk, Ha marad hely, akkor nem klubtagok jelentkezését is elfogadjuk (feliratkozási sorrendben).
Az edzés díja:
Klubtagoknak: 2000.-/2 normál táv (500m/ kutya, ami a helyszínen fizetendő.)
Nem Klubtagoknak: 3000.-/2 normál táv (500m/ kutya, ami a helyszínen fizetendő.)
Aki jelentkezett, de nem jelenik meg az edzésen, vagy nem lép vissza időben (csütörtök éjfél), az a következő hónapban nem kap meghívást Lelkes rendezvényre (természetesen orvosi igazolást figyelembe veszünk).
Ha technikai vagy időjárási kihívás miatt el kell napolnunk a rendezvényt, akkor minden eddigi jelentkezés érvényes lesz a következő időpontra.

Helyszín: Dunakeszi Alag Lóversenypálya

www.facebook.com/events/179418802551029/