Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2017.03.11: STARTBOX GYAKORLÁS és pályatakarítás

2017.03.11 17:02

Egy kis extra program szerveződött szűk határidővel: homok érkezett az isaszegi pályára, az agarasok pályakarbantartást hirdettek vasárnapra, így mi úgy döntöttünk, hogy kimegyünk szombaton, segítünk a pálya környékét rendbetenni. És ha már ott voltunk úgy is, meghirdettünk egy kis miniedzést azoknak, akik szívesen kipróbálták a startboxokat. Felelevenítettük a legszebb Lelkes hagyományokat is: szerveztünk egy kis batyus-büfét is, istenifinom sütikék, torták, pogácsák várták a csapatot. Az idő szép volt, a hangulat szuper, várjuk már nagyon az évadkezdést!

A rendezvény eseményoldala:

www.facebook.com/events/331496313912388/