Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2017.03.12: 3. LELKES COURSING EDZÉS

2017.03.12 17:02

Harmadik coursing edzésünket szerveztük mára, reméltük, hogy ha elsőre jó volt, másodikra fantasztikus, akkor a harmadik egyszerűen tökéletes lesz :) Na persze mondanom sem kell, a történet máshogy lett megírva...

Most valahogy ellenünk dolgozott Murphy és a technika: sajnos gyakran szakadt a zsinór, sokat kellett várni a javitás miatt, egyre nagyobb és nagyobb lett  a csúszás, miközben a szél és a hideg sem volt épp kellemes... voltak szerencsések, akik korán futottak, ők megelégedéssel mehettek haza, de sajnos voltak jópáran, akik le sem tudták futni a második körüket (mert addigra megfagytak). A coursing technikai sport, hiába szervezünk meg mindent, próbálunk odafigyelni a részletekre, ha a technika döcög, azon sajnos nem tudunk változtatni.

Minden esetre számontartjuk azokat, akik hoppon maradtak, és igyekszünk nekik a közeljövőben extra edzést, extra futamokat felkínálni. Nagyon sajnáltuk ezt a fiaskót, hiszen nemsokára coursing versenyünk lesz, és ez lett volna addig az utolsó edzésünk.

Reméljük, hogy ezzel egy évre letudtuk a technikai malőröket, és innentől minden rendben lesz. Ugye szorítotok?.... :)