Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2017.04.02 - K.O. - COURSING VERSENY KIÜTÉSSEL

2017.04.02 18:52

VERSENYLEÍRÁS:
Kieséses verseny, ahol a kutyák maximum 8 fős csoportokba vannak besorolva, ezen belül versenyeznek és ezeken belül hirdetünk eredményt. Párosával kapnak bírálatot, de nem kötelező párosával futniuk. Ez azt jelenti, hogy a csoporton belül a kutyák 4 db párt alkotnak az első futamban (párokat sorsoljuk a csoporton belül), és rögtön a futamuk után eldől, ki jut tovább a párosból. A kutyák fehér és piros színű kendőt viselnek a nyakukban, a versenybíró futam után a továbbjutó kutya színét emeli a magasba. Második futamban  a győztes 4 kutya indul két párban, míg a döntőben a legjobb kettő alkot párost. Az első körben kieső kutyák vigaszágon futhatnak egy helyosztó futamot (így minden kutya legalább ...két futamot fut, a döntősök hármat).
TECHIKA:
végtelenített coursingpálya elektromos húzógéppel
PROGRAM:
09:00-09:40 - regisztráció
10:00 - versenyfutamok
NEVEZÉS:
nevezési díj klubtagoknak: 4000.-/kutya
nevezési díj nem klubtagoknak: 5000.-/kutya
a nevezést emailben kérjük az allatijooo@gmail.com email címre, a következő adatok megadásával:
- kutya neve, fajta, neme, kora
- tulajdonos neve
- tulajdonos telefonszáma
A résztvevők száma limitált, 60 kutyánál lezárjuk a nevezési lehetőséget.
DÍJAZÁS:
a diviziók első helyezettjei serleget kapnak
minden résztvevő oklevelet kap
FELSZERELÉS
A versenyfutamokban a kutyán csak a kötelező fehér vagy piros kendő lehet illetve szájkosár.
Az verseny területére csak érvényes veszettségi oltást igazoló egészségügyi könyvvel vagy állatútlevéllel lehet belépni. Ennek bemutatását egész nap kérhetjük.
  A rendezvény ideje alatt a teljes területen kötelező a póráz használata. Kutyáját nem pórázon vezető résztvevő az aznapi rendezvényről kitiltható, ez esetben részvételi díjat nem térítünk vissza. Szintén kitiltást vonhat maga után a szemetelés, vagy egyéb olyan magatartás, ami a rendezvényen résztvevők (emberek és kutyák) biztonságát veszélyezteti, megbotránkozást okoz vagy a szervező klub rosszhírét keltheti.

Facebook eseményoldal:

www.facebook.com/events/758337900983020/