Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2017.04.14: LELKES NYUSZI TRÉNING

2017.04.14 20:06

Pár órás programnak indult a nap. Ki szerettünk volna próbálni egy nyúlgépet, és mivel egyedül a péntek kínálkozott, reménykedtünk, hogy pár Lelkes hétközben is rá fog érni. Nagyon meglepődtünk, amikor már tizen, majd huszan, harmincan jelentkeztek, és ekkor mi is rájöttünk, hogy ez a péntek Nagypéntek, ami MUNKASZÜNETI nap :) Így hivatalosan is meghirdettük az Edzésnapot, de szándékunk szerint csak lazán, kényelmesen. Időmérés nem volt, ellenben isteni bográcsos paprikáskrumplival készültek a tulajdonosok. Ma mindenki annyit futott, amennyit csak akart, végül jó sokan összegyűltünk, a hangulat kitűnő volt, és mindenki fáradt kutyát vihetett haza :)

Természetesen újaknak tartottunk benyuszizást, haladóknak startboxgyakorlást is.

Köszönjük a fotókat Sós Editnek!