Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2017.05.14: LELKES EDZÉS(FÉL)NAP

2017.05.18 19:50

Hirtelen ötlettől vezérelve kitűztünk egy félnapos edzésidőpontot az Isaszegi Agárpályára. Valahogy úgy, hogy: "áááá, de hiányzik már egy kis edzés.... AKKOR MENJÜNK!!!"

Szerencsére a pálya szabad volt, a műszak ráért, mi pedig mehettünk - most nagyobb rákészülés nélkül - edzeni, barátokkal találkozni. A képekből kiderül, hogy remekül éreztük magunkat, köszönet a fotókért Tapodi Rebekának és Szemes-Killi Krisztiánnak!