Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2017.05.21: LELKES EDZÉS(FÉL)NAP

2017.05.21 20:32

Az előző heti félnapos edzés olyan jól sikerült, hogy nem tudunk magunknak megálljt parancsolni, és következő vasárnap ismételtünk.

Tartottunk felkészítést kezdőknek, ezt benyuszizásnak hívjuk. Bár minden kutyában megvan a zsákmányszerző ösztön, de abban a konkrét szituációban az agárpályán, sok kutya, sok ember közt érdemes egy kicsit rávezetni az ebeket a feladatra, a nyuszikergetésre. Trénereink pecabot végén madzagon lógó nyúlszőr csalival tanítják az újoncokat.

Míg a kezdők kézi indítással kezdik futamjaikat, addig a haladók már startboxból tudnak indulni, természetesen ezt is érdemes fokozatosan megtanulni. A haladókkal gyakoroltuk a startboxos indulást.

Jani lángosos legnagyobb örömünkre ki tudott jönni hozzánk, aki kóstolta már fínom lángosait, palacsintáit, tudja, miért annyira népszerű Lelkes körökben.

A futamokról íme egy csokor fotó, öröm volt látni a sok társas futamot a haladóktól, és az ügyes szóló futamokat a kezdőktől. Köszönjük a fotókat Sós Editnek!