Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2017.06.18: 14. LELKES SZABADEGYETEM ÉS TOP DOG SZABADEDZÉS

2017.06.19 18:03

Eseménydús napunk volt: amellett, hogy ma tartottuk a 2. LELKES FUTÓPAD VERSENYT (www.lelkesverseny.hu/news/a2017-06-18-2-lelkes-futopad-verseny/) ma rendeztünk egy olyan edzésnapot is, ahol nem csak az agárpályán lehetett edzeni, hanem az ADBA Club Hungary segítségével, eszközeivel, trénereivel kipróbálhattunk új sportágakat is: falmászást és szánkóhúzást.

Miközben az agárpályán egész nap folyt az edzés:

az ADBA-s srácok már készítették a falmászó falat:

sőt! közben canicross és scooter bemutatót is láthattunk, és páran ki is próbálták:

Azért említsük meg itt is, hogy közben mérlegeltük a kutyákat a futópad versenyre, majd lementek a futamok, az eredményhirdetés, és ekkor kezdtünk edzeni a többi ágazatban:

Legnagyobb érdeklődéssel a falmászás számolhatott, a sok profi versenyző mellett ma amatőrök is kipróbálhatták magukat, sokan sikerélménnyel, és mindenki megelégedettséggel edzett.

Sportág leírás: www.lelkesverseny.hu/news/sportag-leiras1/

Közben aki már kipróbálta a falmászást, és pihent is, mehetett kipróbálni a szánkóhúzást, amihez az ADBA Club Hungary biztosított speciális húzóhámokat.

Sportág leírás: www.lelkesverseny.hu/news/sportag-leiras3/

Köszönjük a mai színes sportnapot a szervezőknek, trénereknek , munkatársaknak!