Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2017.07.16: 15. LELKES SZABADEGYETEM

2017.07.16 16:45

Ma ismét a szokásos programmal vártuk a sportolni vágyókat: délelőtt a haladók edzettek, eközben ment a kezdők felkészítése (benyuszizás, kiselőadás, majd nyusziugratás), a haladók edzése után lehetett gyakorolni a startboxos indulást, majd a kezdők futamai következtek.

Ők még indulhatnak kézből, általában trénereink indítják őket, a gazdi pedig várja őket az egyenes futam végén. amikor már a kezdő kutyusok magabiztosabbak lesznek, jöhet a teljes kör is az agárpályán, majd a startboxos indulás. Sokan innen is továbblépnek és megtanulnak másokkal együtt futni, hogy akár 5 másik kutyával is tudjanak egyszerre versengeni.

Pár kép az edzésnapról: