Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2017.09.24: 16. LELKES SZABADEGYETEM

2017.09.24 13:09

Ismét edzésnapot tartottunk, de a mai különleges volt két szempontból: az agárpálya mellett lehetett futópadozást is gyakorolni, illetve vendégül láthattunk sok-sok gyönyörű leopárd kutyát. Az ő edzésüket is versenyüket a Leopard Dog Club Hungary szervezte (www.facebook.com/groups/361127247677711/), német, szlovák, cseh, szlovén kutyák is érkeztek a magyarok mellett, összesen 24 kutyával vettek részt a rendezvényen.

A Leopárdos Találkozó, edzés és versenynap leírása: www.lelkesverseny.hu/news/a2017-09-24-2-catahoula-racing-and-training-day-in-hungary/

Természetesen közben zajlott a Lelkes Edzőklub saját edzésnapja is, edzhettek kezdők és haladók, természetesen a kezdőket felkészítéssel vártuk, lehetett gyakorloni startboxot és futópados edzésen is részt lehetett venni. Az egész nap nagyon jó hangulatban zajlott, pár kép az eseményről:

Kezdők felkészítése, és könnyített futamok (gazdi várhatja a kutyust, tréner indítja őket kézből):

A haladók már startboxból indulnak, és sokan közülük tudnak társas futamot is futni, nem játszanak futás közben a másik kutyával, vagy nem verekednek.