Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2017.11.12: 17. LELKES SZABADEGYETEM, ÉVADZÁRÓ

2017.11.12 13:10

Ma megint egy olyan rendezvényen vettünk részt, amit át kellett szerveznünk, mert az eredeti időpontban, október 23-án özönvízszerű esőzés volt országszerte... később, amikor javult a helyzet, már foglalt volt a Némedi pálya, így az évadunkat Isaszegen zártuk. Szeretjük ezt a pályát, nagyon sok jó hangulatú edzésünk, versenyünk volt már itt.

Szokásos programmal készültünk: felkészítéssel kezdtünk, majd jöttek az edzőfutamok, kezdők kézből indultak, gazdi hívhatta őket, haladók startboxból indultak, többen gyönyörű társas futamokban edzettek.

Nagy napja volt Bucinak (bulltype) és Manónak (kelpie jellegű), akik ma megszerezték versenylicencüket, ráadásul egy 6-os futamban bizonyítottak. Gratulálunk a sikeres licencfutamhoz!

Legjobb hagyományainkhoz híven most is volt "batyubál", többen készültek finom sütikkel és tortákkal, Margó és Zoli bográcsos ebédet készített a csapatnak, Fenyvesi Merci tortája pedig nem csak finom volt, de a kinézete is örök emlék marad mindnyájunknak:

Nagyon jó kis nap volt, egyben ezzel zártuk is az évet, valójában ilyentájt már ritkán van bármi eseményünk is, de most kivételesen az időjárás is minket támogatott, így egy jóhangulatú edzésnappal tudtuk búcsúztatni a 2017-es szezont.

Benyuszizás:

Futamok, kezdők és haladók vegyesen: