Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.04.14: LELKES COURSING EDZÉS

2018.04.14 17:40

Csodálatos időben, csodálatos környéken tartottuk idei első coursing edzésünket a HKR-Coursing Team csapatának technikai hátterével.

Hála a gondos futambeosztásnak, minden kutya tudta teljesíteni a két edzőkörét egy-másfél óra alatt, de többen szívesen maradtak tovább is, ami nagyban köszönhető a pályától pár-tíz-méterre lévő gyönyörű, lankás Duna partnak. Kezdők, haladók nagyon szépen teljesítettek, húztunk egyenest, kis kört (300-350m) és nagy kört is (800+ m).

Mint szervezők hatalmas boldogsággal tölt el bennünket, hogy mennyi különböző fajtájú és keverék kutya hódol ennek a nagyszerű sportnak, nem volt ez ma sem másként.