Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.05.21: 18. LELKES SZABADEGYETEM

2018.05.21 18:16

Egésznapos agárpályás edzésprogram délelőtt haladóknak, délután kezdőknek, felkészítéssel. 
LELKES SZABADEGYETEM:
Az egésznapos edzés díja startboxtanulással, és/vagy benyuszizással: 4000.-/kutya, klubtagoknak 3000.-/kutya.
A díjban 2 pályafutam van tréneri segítséggel, elméleti oktatás, illetve a benyuszizás és/vagy a boxgyakorlás.
Csak edzőfutam haladóknak: 1500.-/futam/kutya, klubtagoknak 1000.-/kutya/futam.
Licenc futamra van lehetőség, a licencfutam díja: 2000.- a licenc kérő kutyának, a licencadók ingyen futnak. Licencadókról a licenckérő gondoskodik.
Az edzésnapon az ADBA Club Hungary klubtagjai is klubkedvezménnyel edzhetnek.
FELIRATKOZÁS
https://goo.gl/forms/7FbjVqLmlcL9jvyH2
Feliratkozás határideje: 2018.05.17, csütörtök 17:00
Haladók választhatnak, hogy utalással, vagy helyszínen készpénzben fizetik az edzésdíjat. Ha egy haladó sem nem utalt, sem a rendezvényen nem jelent meg (lemondás nélkül), akkor ezt a kezdvezményét elveszíti, vagyis csak utalássos nevezést tudunk tőle fogadni.
Kezdőknek a  regisztráció a nevezési díj számlánkra történő beérkezésével válik érvényessé, enélkül kutyát nem sorolunk be futamba.
Utalás adatai:
Lelkes Edzőklub Bt
1040 4993 5052 6789 5274 1016 (KH Bank)
Megjegyzés: 18-LSZE, kutya neve
RÉSZLETES PROGRAM (később még pontosítunk, ez a tervezet)
08.00-09.00: regisztráció mindenkinek
09:00-12:00: haladó futamok
09:30-11:30: kezdők felkészítése
12:00-13:00: startbox gyakorlás
13:00-17:00: kezdő futamok
HALADÓ futamokban a kutyák elől zárt startboxból indulnak, szájkosár kötelező. Mindenki más a KEZDŐK programjában tud résztvenni. 75 méteres futamokban a gazdi köteles magának biztosítani a starthoz és az elkapáshoz szükséges segítséget.
A HALADÓ futamok elején a dolgozók kutyái futnak, akár haladók, akár kezdők.
Minden kutyának kötelező felszerelés a szájkosár, KEZDŐK kaphatnak egyedi felmentést szájkosár használata alól, ha ezzel trénerünk egyetért, ezt feliratkozásnál jelezni kell a zsűriházban. Kezdők hozzanak magukkal két pórázt (eresztés, elkapás). Tilos a pályán fém, lánc, fojtó, szögesfojtó nyakörvek használata. Javasoljuk a hám használatát, vagy kényelmes, széles bőr vagy textil nyakörvekét. Praktikus hozni tároló boxot a kutyáknak, hogy tudjanak pihenni, illetve, hogy a gazdik is tudjanak kutya nélkül is mozogni.
Az Agárpark területére csak érvényes veszettségi oltást igazoló egészségügyi könyvvel vagy állatútlevéllel lehet belépni. Ennek bemutatását egész nap kérhetjük.
Nevezés lemondására 05.17, csütörtök 17:00-ig van lehetőség. Ezen túl csak orvosi igazolással tudunk lemondást vagy meg nem jelenést figyelembe venni.
Lemondás:
https://goo.gl/forms/RsBHM2yPQT00nJnW2
A rendezvény ideje alatt az Agárpark teljes területén kötelező a póráz használata. Kutyáját nem pórázon vezető résztvevő az aznapi rendezvényről kitiltható, ez esetben részvételi díjat nem térítünk vissza. Szintén kitiltást vonhat maga után a szemetelés, vagy egyéb olyan magatartás, ami a rendezvényen résztvevők (emberek és kutyák) biztonságát veszélyezteti, megbotránkozást okoz vagy a szervező klub rosszhírét keltheti.

Eseményoldal: www.facebook.com/events/161049924573465/