Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.05.21: 18. LELKES SZABADEGYETEM

2018.05.21 17:35

Hagyományos edzésnapunkat most megfűszereztük még távolugrás éé futópados edzéssel is. Tartottunk teljeskörű felkészítést újaknak, ami a legeslegújabbak esetében benyuszizást és nyusziugratást jelent (utóbbi ismerkedés a kutyáknak kis csoportokban a nyúlgép hangjával), valamint egy kis elméleti előadást, akik meg már kicsit rutinosabbak, gyakorolhatták a startbpxból való indulást.

Akik még kezdők, ők tréneri segítséggel haladnak végig az egész napon (pl tréner indítja a kutyát kézből, hogy a gazdi várhassa a célvonalnál), a haladók pedig már startboxból tudnak indulni, teljes kört tudnak futni akár egyedül, akár társakkal közösen.

Felkészítés, benyuszizás:

Startboxgyakorlás:

Nyusziugratás:

És az agárpályás futamok:

Távolugrás edzés:

Futópados edzés: