Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.06.10: LELKES COURSING EDZÉS

2018.06.10 17:33

Az agárpályás futás mellett a coursing talán a második legkedvesebb edzésformája klubtagjainknak, így itt volt az ideje megint egy edzést szervezni. Most is a HKR Coursing Team szolgáltatta a hátteret, és bár csak edzést tartottunk, Illés Edit bírónőt is meghívtuk, hogy bírálja le azok futamait, akik ezt kérik.

Az edzéseket Tahitótfaluban különösen szeretjük, mert gyönyörű a környezet, a precíz beosztásnak Lelkes részről, és a HKR Team kiváló technikájának hála, gyorsan pörögnek a futamok. Különösen felüdülés ez azoknak, akik egy-egy coursing edzésen régebben megtapasztalták a sok órás várakozást, és a senki-nem-tud-semmit-a-sorrendről hozzáállást :D Aki akar egy-másfél órán belül végezhet, de legtöbben szeretnek több időt kint tölteni, hála vidám társaságnak, jó csapatnak és a gyönyörű Dunapartnak, ahol a kutyák imádnak pancsolni, úszni.

Az edzés nagyszerű alkalom arra is, hogy kutyák megpróbálkozhassanak társas futammal, vagy egyenes húzást is kérhetnek, ha már idősebbek, vagy nagyon kezdők.