Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.06.24: 8. LELKES VERSENY - KEZDŐK VERSENYE

2018.06.24 17:32

A "Lelkes Verseny" már nagy múlttal rendelkező versenyformánk, 2013-ban tartottuk az elsőt (www.lelkesverseny.hu/news/a2013-11-03-1-lelkes-verseny/), azóta már külön napon tartjuk a Kezdők Versenyét és a Haladók Versenyét. Két futamot futnak a kutyák, ebből az első egy időelőfutam, ami alapján besoroljuk a résztvevőket versenycsoportokba, diviziókba, a második futásuk pedig már azt dönti el, hogy ebben a csoportban ki lesz az első, második, harmadik, stb. Minden egyes divizióban hirdetünk első, második, stb helyezést. A Lelkes Versenyen lehet indulni egy vagy két távon (Szuperkupa) és lehet szervezni fajtacsoportokat is. Ezen a versenyen volt bulltipusú kutyáknak, agaraknak és westie-knek saját fajtacsoportjuk, mindenki más a hagyományos diviziós rendszerben indult.

Mivel ez a Kezdők Versenye, olyanok is érkeznek versenyezni, akik életükben először járnak agárpályán. Emiatt természetesen a verseny előtt tartunk felkészítést is a teljesen kezdőknek.

A Kezdők Versenyén adjuk át a "Jánoska Díjat" is a "legkreatívabban futó" kutyának. Azóta Jánoska, a névadónk sincs már köztünk, így ezzel a díjjal már rá is emlékezünk (www.facebook.com/janoskarulez/).

Eredményhirdetés és díjazás:

Ezen a versenyen készültünk először saját logós, egyedi éremszalagokkal, köszönjük a gyönyörű munkát a Vihar Lovasainak!

Pár kép a futamokból a versenyen és az edzésen: