Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.07.14: Julius-K9® Futópad Tesztnap és Verseny

2018.07.11 17:33

Teszteld velünk közösen a Julius-K9® Powerhámját az idehaza már jól ismert Firepaw futópadon és a HF Treadmill "csendes" padján.
Várunk mindenkit, a kezdőktől a profikig, trénereink megkülönböztetett figyelemmel segítenek majd azoknak, akik most próbálják a sportot először.
Feliratkozás: goo.gl/forms/u8hfaNh2KCXhdEAl2

Eseményleírás:
Futópad kipróbálási lehetőség, edzés és verseny egész nap a Julius-K9® hámjában. Minden kutya kizárólag a Julius-K9® IDC® Powerhámjában vehet részt az eseményen, melyet a szervezők minden kutyának ingyen biztosítanak a futam idejére. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Minden résztvevő kutya welcome ajándékot kap.

NYÍLT DIVIZIÓS VERSENY
A versenyben a kutyák (hám)méretük alapján vesznek részt, vagyis megérkezéskor az első program a hámok felpróbálása. A kutyák a Julius-K9® IDC® hámok méretei alapján lesznek divíziókba sorolva, ahol sok a kutya, ott a verseny szervezők dönthetnek úgy, hogy egy méreten belül ketté osztják a divíziót.
9 divízió lesz, a következő Julius-K9® IDC® Powerhám méretekben:
Baby1
Baby2
Mini-Mini
Mini
0
1
2
3
4
Minden kutya a szervezők által biztosított Julius-K9® hámban fut. Minden kutya, aki jelentkezett a versenyre először fut egy 1 perces előfutamot. A döntőbe minden divízióból a legnagyobb távot megtett 6 kutya kerül be. Amelyik divízióban nincs 6 versenyző (pl. extrém kicsi hámok) ott a versenyzők csak döntőt futnak. A döntő szintén 1 perces, a nyertes kutya megnyeri a hámot, minden résztvevő kutya oklevelet, az első 3 helyezett érmet kap.
Külön lesz díjazva az aznapi "Best of Treadmill", vagyis az a versenyző, aki a versenynap döntőjének legnagyobb 1 perces távját futja.
A tesztnap tervezett időbeosztása (a jelentkezések függvényében változhat, végleges kiírás az esemény előtti pénteken kerül kihirdetésre):
09:00-10:00 - érkezés, versenyzőknek méretpróba
10:00-11:00 - edzés (2 padon max 20 kutya)
11:00-16:00 - edzés a Firepaw padon (10-12 kutya/óra)
                    11:00-13:00 - verseny elődöntők a HF Treadmill padon
                    14:00-16:00 - Diviziós Verseny döntő futamok
                    16:00 - EREDMÉNYHIRDETÉS

Eseményoldal a Facebookon: www.facebook.com/events/2045295125796931/