Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.07.14: Julius-K9® FUTÓPAD TESZTNAP ÉS VERSENY

2018.07.14 17:27

Hosszú szervező és egyeztető munka előzte meg a Julius-K9® és Lelkes Edzőklub közös szervezésű futópadversenyét.... Az egész Maya malival indult, illetve egy telefonhívással Sebők Gyula, a Julius-K9® tulajdonosa részéről, hogy vajon futópados teljesítménnyel lehetne-e tesztelni a kutyahámokat. Még január első napjaiban egy kisebb filmes stáb meglátogatta Mayát otthonában (aki 2017-ben országos csúcstartó lett futópadon és elnyerte a Futópad Királynője címet), és több hám is tesztelésre került Firepaw Standard futópadon. Maya kapott is hosszabb tesztelésre egy új hámot, aminek a szabadalma már be lett jegyezve, de nem volt még piacra dobva. Márciusban ebben a hámban új országos csúcsot futott. Adódott az ötlet, hogy hogyan lehetne-e ezt több kutya bevonásával is tesztelni, így kitűztünk egy időpontot, és elkezdtük kitalálni a részleteket.

A Julius-K9® cég vásárolt két szuper futópadot, egy Firapaw Standard padot, és egy különleges HF Treadmill "csendes" padot, ami a padok Rolls Royce-a :) mi pedig nekiláttunk a szervezésnek, hogy a lehető legtöbb kutya tudjon futni a versenynapon. Diviziós versenyt hirdettünk, ahol a diviziók Julius-K9® IDC® Powerhám méretek alapján lettek meghatározva azzal a kikötéssel, hogy ha a közepes hámméreteken belüli csoportok nagyobb létszámúak lennének, akkor azokat a csoportokat le tudjuk felezni. A Julius-K9® pedig nagyvonalúan gondoskodott a nyereményekről, díjazásról.

A versenynapon minden tökéletesen sikerült: több mint 70 kutya vett részt a tesztnapon, a versenyen kívül edzésre is volt lehetőség. A versenyprogram a HF Treadmill padon folyt, amire mindenki kíváncsi volt, hiszen Magyarországon először lehetett ezzel a márkával találkozni. A Julius-K9® csapata a regisztrációs pultnál mindenkire rápróbálta a hámokat, így a versenyfutam előtt már ezzel nem ment el idő, mindenki tudta, milyen méretet kell felhúznia kutyájára. A hámok, padok és a kutyák is jelesre vizsgáztak, és hatalmas köszönetet érdemelnek az önkéntesek mindkét fél részéről: Julius-K9® és Lelkes Edzőklub.

Összes fotó itt elérhető, köszönet érte Gáti Oszkár Dánielnek! www.facebook.com/pg/gatiodaniel/photos/?tab=album&album_id=2171845032845604

Eredmények és eseményoldal: www.facebook.com/events/2045295125796931/

Pár kép kedvcsinálónak: