Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.07.22: LELKES KONDISHOW

2018.07.22 16:14

Eljött az idő, hogy megismételjük nagysikerű tavaszi KondiShow-nkat, annál is inkább, mert közeleg kettős triatlon versenyünk a Running Games/Jumping Games (Eseményoldal: www.facebook.com/events/239074966899174/ ), sokan szerettek volna gyakorolni, készülni.

A helyszínválasztásunk a GW Dog Parkra esett, ahol minden megtalálható, amit edzeni szerettünk volna: futópad, falmászás, magasugrás, szánkóhúzás, fékezőernyős futás, a mi klubunk pedig a távolugrópályát biztosította. Külön köszönjük, hogy Egyed Tomi, a hely tulajdonosa nem csak bérbeadta nekünk a területet és az eszközöket, hanem maga is aktívan trénerkedett  falmászásnál és a magasugrásnál.

Annyi területen lehetett edzeni, hogy bár 40-50 kutya vett részt az edzésnapon, mondhatni, hogy nem volt nagy tumultus, ment mindenki arra a területre, ahol nem voltak sokan, vagy amit próbálni szeretett volna, vagy ahol épp Sós Edit fotózott :D

Dél körül nyakunkba kaptunk egy hatalmas zuhét, de mindössze 10-15 perc pihenést nyertünk ezzel, előtte-utána gyönyörű volt az idő, folytattuk, ahol abbahagytuk :)

Reggeli kezdés:

Esőszünet :D

Ágazatok bontásban, falmászás (Sportág leírás: www.lelkesverseny.hu/news/sportag-leiras1/ )

Magasugrás  (Sportág leírás: www.lelkesverseny.hu/elso-lepesek/sportag-valaszto/magasugras/ ):

Futópad  (Sportág leírás: www.lelkesverseny.hu/news/sportag-leiras/ ):

Távolugrás  (Sportág leírás: www.lelkesverseny.hu/elso-lepesek/sportag-valaszto/tavolugras/ ):

Szánkóhúzás  (Sportág leírás: www.lelkesverseny.hu/elso-lepesek/sportag-valaszto/szankohuzas/ ):

Fékezőernyős sprint (Sportág leírás: www.lelkesverseny.hu/elso-lepesek/sportag-valaszto/fekezoernyos-sprint/ ):

Köszönjük a fotókat Sós Editnek!

Eseményoldal: www.facebook.com/events/227114774681386/