Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.07.28: LELKES EDZÉS MARCHEGGBEN (AUSZTRIA)

2018.07.28 15:28

Útrakeltünk :)

Nagyon jó kapcsolatot ápolunk a Marcheggi Agárklubbal (Ausztria), több Klubtagunk már évek óta jár edzeni hozzájuk, és úgy gondoltuk, hogy jó lesz kiszakadni a megszokásból, kipróbálni a füves agárpályát, a felülről lógatott nyuszit, és persze bemutatni a kedves osztrák vendéglátást Klubtagjainknak.

Elkezdtünk levelezni, és mi csodálkoztunk a legjobban, amikor a kinti klub egy teljes, saját edzésnapot biztosított nekünk, köszönjük ezúton is.

20 kutyával érkeztünk, előre beosztottuk a futamokat, hogy azzal ne teljen az idő, mindenki tudta a dolgát, nem szerettünk volna szégyenben maradni :) még azt is megbeszéltük előre, ki kinek fog segíteni indításban, elkapásban.

Minden flottul ment, és nagy meglepetésünkre (bár csak edzésre mentünk), végül szinte mindenki díjazással jöhetett haza. Minden egyes kutyus kapott emlékérmet, de a szervezők kitaláltak külön kategóriákat, hogy mindenki kaphasson még speciális ajándékot is, ki egy helyi bió bodzaszörpöt, ki egy serleget, egy plusz érmet, vagy alkoholmentes pezsgőt. És minden kutyát külön külön a dobogó első fokán fotóztak, így mindenki bajnok lett azon a napon.

Szünetben a kutyák futkározhattak a pálya közepén, illetve gazdik a büfében hűsölhettek, vagy sétálhattak a gyönyörű környéken.

Kötelező csapatfotó :)

Az edzés után mindanyian lementünk a közeli tópartra, kerestünk egy szakaszt, ahová le lehetett vinni kutyákat, és pancsoltunk egy nagyot.

Csodálatos nap volt, megérte a hosszú út, remélem, hamarosan újra felkerekedhetünk, hogy megismételjük még több kutyával, gazdival ezt az edzésnapot.

Köszönjük a fotókat Sós Editnek!

Eseményoldal: www.facebook.com/events/2041014016227648/