Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.08.12: 20. LELKES SZABADEGYETEM

2018.08.12 15:00

Különleges vasárnapra ébredtünk. Nem csak egy jó hangulatú agárpályás edzésnek néztünk elébe, hanem agarakat is vendégül láttunk edzésünkön, valamint az agárpálya mellett klubtagjaink még távolugrásban és fékezőernyős futásban is kipróbálhatták magukat. Az agarak kedvéért, és mert elég meleg idő ígérkezett reggel is délben is fellocsoltuk a homokot, illetve medencével is készültünk, hogy a kutyák tudjanak pancsolni, hűlni.

Természetesen ez az edzésnap is a kezdők felkészítésével kezdődött, Kiss Ági benyuszizást tartott, Tóth Enéh pedig startboxgyakorlást. Ilyenkor ismerkednek az újak a nyúlgép hangjával is.

Az agarak futamai után a mi Lelkeseink futamai jöttek, kezdők még kézi, tréneri indítással, Joó Kata segédletével, a haladók pedig startboxból, ahol Suplicz Áron volt a starter.

Az első körös edzésfutamok után ki lehetett próbálni a távolugrást és a fékezőernyős futást, hiszen ez a két versenyszám is része lesz szeptember végi kettős triatlon versenyünknek, a Running Games/Jumping Gamesnek.

www.facebook.com/events/239074966899174/

A távolugrás edzést Kovács Edit és Stein Olivér tartották.

A fékezőernyőt is sokan kipróbálták, nem volt olyan kutyus, aki ne küzdött volna meg a feladattal :)

Utána pályakarbantartás, kis szünet kezdőtött, ezalatt pedig kisorsoltuk a SYSO Dog Design nyereményjátékának nyerteseit, ezúton is köszönjük a felajánlást!

Nagyon szerettük a ChilliCord csapatát és kézműves munkáikat is, köszönjük, hogy kinéztetek!

Persze a kutyák még futottak újra, majd távolugrás, fékezőernyő, majd megint agárpálya - estére igazán fáradt és igazán boldog kutyusok tértek haza az edzésnapról.

Köszönjük a gyönyörű fotókat Sós Editnek!

Eredmények, eseményoldal: www.facebook.com/events/241244160008373/