Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.09.02: LELKES KUPA

2018.09.02 15:53

A Lelkes Kupa a hagyományos Lelkes Versenyek mintájára épül: két futamot futnak a kutyák, ebből az első egy időelőfutam, ami alapján besoroljuk a résztvevőket versenycsoportokba, diviziókba, a második futásuk pedig már azt dönti el, hogy ebben a csoportban ki lesz az első, második, harmadik, stb. Minden egyes divizióban hirdetünk első, második, stb helyezést. A Lelkes Kupán lehet indulni kezdő és haladó versenyen, lehet indulni egy vagy két távon (Szuperkupa) és lehet szervezni fajtacsoportokat is. Ezen a versenyen volt bulltipusú kutyáknak, agaraknak és westie-knek saját fajtacsoportjuk, mindenki más a hagyományos diviziós rendszerben indult.

A verseny szüneteiben tudtunk távolugrás és fékezőernyő gyakorlást is tartani, illetve a teljesen kezdőknek tartottunk felkészítést és startboxgyakorlást is.

Szerencse, hogy szeptember elején még hosszúak a nappalok, így mindenre jutott idő :) még pár edzőfutam is belefért a verseny után a programba.

Képek a versenyfutamokból: