Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.09.16: FÉLNAPOS EDZÉS

2018.09.16 15:55

Az eredeti verseny- és edzésnaptárunkban nem szerepelt az időpont, mégis úgy éreztünk a kettős triatlon versenyünk előtt sokaknak fontos lenne egy olyan edzésnap, amikor lehet gyakorolni a legtöbb ágazatban.

Meghirdettük az időpontot, és hirtelen egyre több lett a lehetőség: adott volt az agárpálya és a távolugrás, majd lett futópad (köszönjük Tóbiás Zsófi és Bolyós Ricsi), majd lett magasugró- és függeszkedőállvány (köszönjük Reszeli Ottilia), így aztán még bedobtuk a fékezőernyőt, csináltunk startboxgyakorlást és benyuszizást, Sós Edit is kinézett új dolgokat kipróbálni, és hirtelen lett egy nagyon nagyon komplett edzésnapunk millió kutyával :) ez már csak így megy Lelkeséknél :D

Jumping és Running Games-re készülve elmondhatjuk, hogy egyedül falmászó falat nem könnyű leakasztani két nap alatt, de így is a 6 ágazatból 5 gyakorlására lehetőség volt, aki akart, készülhetett a kétnapos mókánkra.

Kicsinek terveztük, nagy lett, mindenki élvezte :)