Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.09.23: III. RUNNING GAMES HUNGARY

2018.09.23 15:56

2016-ban az ADBA Club Hungary-vel közösen indítottuk el triatlonunkat külföldi mintára, idén pedig harmadszorra hirdettük meg Running Games versenyünket. Az idei szezon annyi változást hozott, hogy az agárpálya és futópad sprint mellett nem coursing hanem fékezőernyős sprint futamot hirdettünk. A versenyhétvégén szombaton a Jumping Games triatlont teljesítették a kutyák (www.lelkesverseny.hu/news/a2018-09-22-jumping-games/), vasárnap pedig a Running Games-et.

Sorrendben az agárpálya kezdett, majd a futópad, végül a fékezőernyős sprint fejezte be a versenyt. Utóbbinál gazdi hívta a kutyát, fel lehetett futni pecával, külön érdekesség volt, hogy örző-védős kutyák kérhettek segédet is, ami sokaknak igazán remek ötlet volt, a versenyfutamokat pedig kimondottan színesítette.

Köszönjük a díjazáshoz való hozzájárulást a Dogshop.hu-nak, a Chilicordnak és a SYSO Dognak!

Eredményhirdetés és díjazás:

Best of Day: Luna, amstaff, tul: Uzonyi Lilla

Pár kép a versenyfutamokról: