Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.10.07: 2. LELKES COURSING VERSENY

2018.10.01 15:29

FAJTACSOPORTOK: egyazon fajtából 8 kutya dönthet úgy, hogy fajtacsoportban indulnak a versenyen, vagyis csak saját fajtával fognak versenyezni. Ha 6 kutya már lenne fajtacsoportban, a szervezők dönthetnek úgy, hogy engedélyt adnak kisebb fajtacsoport indítására (pl ritka fajta, baba vagy junior futam, stb), de nem kötelező ezt megtenniük. Agarak minden esetben fajtacsoportban indulnak.

DIVIZIÓK A VERSENYEN:A versenycsoportok (diviziók) marmagasság alapján lesznek  szétbontvamini: -35 cm (kis kör)midi: 35,5-48 cm (nagy kör)maxi: 48,5+ cm (nagy kör)kategóriákra.A nevezéseket figyelembevéve lehetősége lesz a szervezőknek még ketté bontani a csoportokat, pl a maxi kategóriát (heavy és drive csoportra, ahol pl egy malinois a drive besorolásba kerülne, egy berni pásztor meg a heavy-be, vagy egy népesebb diviziót is lehetne ketté választani).

DÍJAZÁS: Minden csoportban az első 3 helyezettet díjazzuk, minden résztvevő oklevelet és ajándékot kap.Díjazzuk a legtöbb pontot gyűjtő kant és szukát (Best in Field), csak "nem-agár" kategóriában.

FELSZERELÉS A versenyfutamokban a kutyán csak versenymez (csak páros futamban kötelező) illetve szájkosár lehet. Engedélyezett a szájkosár nélküli futam, kivéve az emberre vagy más kutyára veszélyes egyedeknél. Nem lehet a kutyán egyéb felszerelés, nyakörv, hám, bolhanyakörv. Az verseny területére csak érvényes veszettségi oltást igazoló egészségügyi könyvvel vagy állatútlevéllel lehet belépni. Ennek bemutatását egész nap kérhetjük.

Tervezett időbeosztás:
08:00-08:30 regisztráció
09:00-12:00: első versenyfutamok
12:30-15:30: második versenyfutamok
16:00: eredményhirdetés

Eseményoldal: www.facebook.com/events/267701753875044/