Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.10.14: ÉVADZÁRÓ, 21.LSZE

2018.10.14 15:58

Október közepére tűztük ki Évadzáró rendezvényünket, hogy se fagyoskodnunk, se lemondanunk ne kelljen a rendezvényt, ha hamar beköszöntene a tél...  Ez az edzésnap azért volt különleges, mert most adtuk át éves díjainkat: az "Év Lelkese" díjakat az egész évi pontgyűjtés alapján, a "Futópad Legendája - 2018" címet egy bulltype és egy nem-bulltype kutyának, valamint az éves vándordíjunk a "Leglelkesebb Terrier" díj is ilyenkor vált gazdit. Mindezt pedig egy egésznapos edzésbe ágyaztuk bele.

Év Lelkese díjazottjai, szukák, első helyezett: Suplicz Áron és Ramóna, Spuri, malinois

Év Lelkese díjazottjai, kanok, első helyezett: Vizi Bence Dávid, Yankee, amstaff

Futópad Legendája, nem-bulltype: Kiss Zsáklin, Fly, német juhászkutya

Két Legenda: a 2017-es és az idei: Maya és Fly

A "Futópad Legendája" címet a bulltype kategóriában Pesti László Sámán nevű pit bull terrierje nyerte, ők a díjat később vették át.

A "Leglelkesebb Terrier" Vándorkupát Szedres Anikó (Nugett) adta át Buka Marinak és Ginger nevű cairn terrierjének, akik idén kezdték csak az edzéseket, de minden rendezvényünkön ott voltak, és mind agárpályán, mind coursing területen nagyon szépen haladtak.

Természetesen volt délelőtti és délutáni program, kezdőknek volt benyuszizás, felkészítés, ismerkedés a nyúlgéppel, startboxgyakorlás, és természetesen az agárpályás futamok.