Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.10.27: KONDISHOW ÉS TOPKONDI VERSENY

2018.10.27 15:58

Túlestünk az Évadzárón, de a szokatlanul meleg és napfényes októberben még nem éreztük azt, hogy ideje a téli kondinak, így meghirdettünk újra egy Kondishow-t, együttműködve az erdőkertesi GW Dogparkkal. És ha már edzés, akkor legyen verseny is: TopKondi Verseny néven kis háziversenyt hirdettünk négy területen: falmászás, magasugrás, távolugrás és futópadon. Bulltipusú kutyáknál külön versenyeztek a szukák és a kanok, a nem-bulltipusúak pedig marmagasság index alapján versenyeztek (eredmény osztva marmagassággal). Hirdettünk eredményt minden ágazatban külön-külön, és lehetett indulni összetett versenyben is, valamint minden ágazatban elismertük a legnagyobb teljesítményt az adott napon (best of day).

Nagyon jó kis versenyünk volt, mindenki úgy osztotta be az idejét az ágazatok közt, ahogy neki jól esett, de szerencsére így is zökkenőmentesen haladt a program. Nem egy kutya teljesített egyéni csúcsot, több kiemelkedő eredmény született.

Képek a versenynapról: