Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.11.11: LELKES UTOLSÓUTOLSÓUTOLSÓ EDZÉSNAP ÉS TÁVOLUGRÓ MINIVERSENY

2018.11.11 15:43

TERVEZETT PROGRAM
08:10-08:40 regisztráció
08:30-10:00 kiselőadás, benyuszizás
09:00-12:30: délelőtti futamok
12:30-14:30: TÁVOLUGRÁS miniverseny (startboxgyakorlás)
14:30: eredményhirdetés
15:00-16:45: délutáni futamok

TÁVOLUGRÁS MINIVERSENY (diviziós verseny)
A verseny csoportokat (diviziók) a kutyák marmagassága alapján alakítjuk ki, egy divizióban ideális esetben 6 kutya versenyzik (plusz-minusz kettő, nagyon pici, és nagyon nagy kutyák esetében lehet kisebb a csoport, illetve a nagytestű kutyákat létszám függvényében külön választhatjuk "heavy" és "drive" csoportra). A miniversenyben minden kutyának 5 ugrása van, a hibás ugrás is benne van az ötben, de eredményt nem hoz. Hiba a pálya kikerülése, belegyaloglás, belelépés, léc leverése, illetve bármelyik léc elmozdulása a helyéről 5 centinél nagyobb távolságban.
Lehetőség van fajtacsoportok kérésére, minimum létszám 6 kutya.
Jelentkezési határidő és feliratkozás ugyanaz, mint az edzésen, de 2018.11.07-ig csak 25 jelentkezést fogadunk, ennél többet csak akkor, ha a pályaedzés időbeosztása ezt lehetővé teszi.
************************************************************
Minden kutyának kötelező felszerelés a szájkosár, KEZDŐK kaphatnak egyedi felmentést szájkosár használata alól, ha ezzel trénerünk egyetért, ezt feliratkozásnál jelezni kell a zsűriházban. Kezdők hozzanak magukkal két pórázt (eresztés, elkapás). Tilos a pályán fém, lánc, fojtó, szögesfojtó nyakörvek használata. Javasoljuk a hám használatát, vagy kényelmes, széles bőr vagy textil nyakörvekét. Praktikus hozni tároló boxot a kutyáknak, hogy tudjanak pihenni, illetve, hogy a gazdik is tudjanak kutya nélkül is mozogni.
Az Agárpark területére csak érvényes veszettségi oltást igazoló egészségügyi könyvvel vagy állatútlevéllel lehet belépni. Ennek bemutatását egész nap kérhetjük.
Nevezés lemondására 2018.11.07, szerda 17:00-ig van lehetőség.

A rendezvény ideje alatt az Agárpark teljes területén kötelező a póráz használata. Kutyáját nem pórázon vezető résztvevő az aznapi rendezvényről kitiltható, ez esetben részvételi díjat nem térítünk vissza. Szintén kitiltást vonhat maga után a szemetelés, vagy egyéb olyan magatartás, ami a rendezvényen résztvevők (emberek és kutyák) biztonságát veszélyezteti, megbotránkozást okoz vagy a szervező klub rosszhírét keltheti.

Eseményoldal: www.facebook.com/events/183972595847578/