Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.11.11: UTOLSÓUTOLSÓ EDZÉS ÉS TÁVOLUGRÁS MINIVERSENY

2018.11.11 15:59

Már október közepén megvolt az évadzárónk.... de hagytunk egy kiskaput magunknak: ha az idő szép marad, akkor tartunk még egy kis agárpályás edzést, mert messze lesz még a 2019-es évadkezdés. Az idővel nem volt gond, egész héten sütött a nap és meleg volt, így pár nappal a dátum előtt kihirdettük az eseményt. Félnaposnak terveztünk, sőt, hogy kihasználjuk az időt, még egy mini távolugrás versenyt is hirdettünk huszonpár résztvevővel... Minket lepett meg a legjobban, ahogy napról napra, óráról órára gyarapodtak a nevezések, és erre az edzésnapra is több, mint 100 kutya jelentkezett.. Viszlát félnapos edzés, komoly programnak néztünk elébe.

Kicsit nehezítette a dolgunkat, hogy fél délelőtt elég erős köd volt, bajban is lettünk volna, ha nincs walkie-talkie-nk, hiszen a zsűriházból, ahol a bemondás és az időmérés is történik konkrétan nem lehetett látni a startboxokat.. "Hahó, van ott kutya? jelezzetek! Tibor (ő a pálya közepén álló nyúlhúzó szakember) jeleznek? miiiit?... köszi!!!" De jellemző módon ez nem hogy nem vette el senki kedvét, de rendkívül jól szórakoztunk, és persze dél körülre a nap is kisütött.

Dél körül az edzések szünetében megtartottuk távolugró versenyünket (közen a kezdők gyakorlohattak a startboxoknál, illetve kaptak alap felkészítést.

Képink a távolugró versenyről:

Eredményhirdetés:

A délután ismét az agárpályás edzésé volt.