Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018.11.25: LELKES KUTYAWELLNESS

2018.11.25 16:00

Miután megvolt az utolsó edzésnapunk, majd az utolsóutániutolsó edzésnapunk is, már tényleg csak kikapcsolódni, pihenni és lazítani hívtuk a Lelkes sportolóinkat is gazdijaikat.

Együttműködve a Veresi Kutyauszodával Lelkes Wellness napot hirdettünk, ami minden kutyának egy órás programot jelentett: 20 perc úszással, kis szárítkozással és 20 perc fiziós edzéssel. Nagyon sokan voltunk, Niki és Dóri mégis végig bírták a rohamot és fáradhatatlanul edzették a kutyáinkat. Sok gazdinak jelentett komoly meglepetést, hogy a látszólag laza program mennyit kivett a kutyákból, mindenki egészségesen letréningezett, alaposan kifáradt kutyákkal térhetett haza.

Köszönjük a Kutyásközpont dolgozóinak hozzáértését és a kutyák iránti szeretetüket, ami abban is meglátszott, hogy bár félős kutyák nagyszámmal voltak (alkalmi víziszonyt kaptak még az úszni jól tudó ebek is... :) ), de olyan kutya nem volt, aki végül ne vett volna részt a programban, gyönyörűen sikerült feloldani a szorongásukat, félelmeiket. Ugyanígy a fiziós tereptárgyakon, amik jobbra-balra imolyogtak, nem volt könnyű rajtuk az egyensúlyozás.