Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2018 - ÖSSZES RENDEZVÉNYÜNK, ÉVES BESZÁMOLÓ

2018.12.30 16:00

2018-AS LELKES ÉVAD A SZÁMOK TÜKRÉBEN:
23 rendezvény
1400 kutya
2400 nyúlhúzás

2018-ban 23 rendezvényünk volt március és november közt. Első rendezvényünk az első "KondiShow" volt, közösen szervezve az ADBA Club Hungary-vel és a Staffordshire Bull Terrier Sporting Club Hungary-vel. Laza 81 kutyával kezdtük meg a szezont.

2018-ban a legtöbb kutya "Évadzáró, 21. Lelkes Szabadegyetemünket" látogatta meg, közel 120 kutyával ünnepeltünk aznap (éves díjátadónk is akkor volt) és zártuk a versenyszezonunkat (hogy legyen még utána 3 rendezvényünk, csak mert maradt a jó idő...) :)

2018-ban több helyszínen voltak rendezvényeink, ebből a 3 legfontosabb: Isaszegen az agárpályán, Erdőkertesen a GW DogParkban és Tahitótfaluban a HKR Coursing Team helyszínén.
Isaszegen az agárpálya nem csak agárpályás edzéseket és versenyeket látott tőlünk, de szerveztünk oda futópados edzést és versenyt (3. Lelkes Futópad Verseny, Legendák Versenye), falmászás-magasugrás-távolugrás triatlont (Jumping Games), futópad-agárpálya-fékezőernyő triatlont (Running Games), távolugrás versenyt, illetve itt segítettünk megrendezni a WHR (westie) napot és a Leopárd kutyák idei találkozóját, amire 6 országból érkeztek gazdik és kutyák. Nem is beszélve az április elsején tartott Bolondok Napjáról, amikor is a gazdik versenyeztek és a kutyák csak néztek.... :D
Agárpályás rendezvényeink:
- 9 edzésnapunk volt
- 5 agárpályás versenyünk: 8.Lelkes Verseny-Haladók Versenye, 8.Lelkes Verseny-Kezdők Versenye, Profik Versenye, Lelkes Kupa, III. Running Games.

***2018-ban kb 2400-szor ment körbe a nyuszi a pályán... ***

Új partnerünk volt idén a GW DogPark, közel 80 kutyával fordultunk meg náluk 2 rendezvény keretében, és mindkétszer nagyon jól éreztük magunkat. Ezekben a sportágakban edzettünk: futópad, falmászás, magasugrás, távolugrás, szánkó sprint, fékezőernyő sprint, a TopKondi versenyen pedig 4 területen versenyeztünk: falmászás, magasugrás, távolugrás, futópad.

Szintén új partnerünk volt idén a HKR Coursing Team, akiknek imádjuk szakértelmét és precizitását, háromszor jártunk náluk, nagyjából 110 kutyával, 220 húzással, a háromból egy alkalom a 2. Lelkes Coursing Verseny volt. Ötcsillagos.

Nagyon jól sikerült a Julius-K9®-cel közös szervezésű Futópad Tesztnap és Verseny, amin 70 kutya vett részt, volt aki versenyen, volt aki edzésen, volt, aki mindkettőn. Magyarországon ilyen létszámú futópad verseny még soha nem volt, és idén a második helyezést is a Lelkes Edzőklub viszi a 3. Lelkes Futópad Versennyel + Legendák Versenyével, ahol több mint 40 kutya alatt füstölt a pad.

Rendeztünk közös wellness napot a Veresi Kutyás Központ és Uszodával, 25 kutyával érkeztünk aznap, és tökéletes szolgáltatást kaptunk.

Pár külsős rendezvényen is szerepeltünk, volt ahová a távolugrópályánkkal érkeztünk (WRH Westie Találkozó, Városi Kutyanapközi Szülinapi Buli, Sóstói Kutyás Piknik), volt ahol külön nevezést és díjazást biztosítottunk nem-bulltype kutyáknak (Dog Olimpia, Dogsport Weekend).

A 23 rendezvényünkön kb ***1400 egységnyi kutya*** jelent meg ("egységnyi kutya", hiszen sokan jártak hozzánk rendszeresen, jöttek többször is hozzánk, ők annyiszor szerepelnek ebben a számban, ahányszor eljöttek).

Köszönjük állandó tamogatóink segítségét: ChiliCord Ebdesign, SYSO Dog the Dog Style, a Vihar Lovasai, Nagy Vera, Husse Közép-Magyarország!

Hiszünk a kutyákban, tudjuk, hogy meg tudjátok csinálni.
Hiszünk a csapatunkban.
Hiszünk a partnerségekben.
Büszkék vagyunk eredményeinkre.

Találkozunk jövöre veletek és új klubtagjainkkal is, reméljük 2019 is felejthetetlen élmény lesz!
(már most dolgozunk rajta....) :D
BUÉK!

Összes 2018-as rendezvényünket megtekinthetitek Blog bejegyzéseink közt:

www.lelkesverseny.hu/news/a2018-osszes-rendezvenyunk/