Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2019.04.28: 22.LELKES SZABADEGYETEM, ÉVADNYITÓ

2019.04.28 14:42

LELKES SZABADEGYETEM
Kezdők:
Az egésznapos edzés díja startboxtanulással, és/vagy benyuszizással: 4000.-/kutya, klubtagoknak 3000.-/kutya.
A díjban 2 pályafutam van tréneri segítséggel, elméleti oktatás, illetve a benyuszizás és/vagy a boxgyakorlás.
Haladók:
Csak edzőfutam haladóknak: 1500.-/futam/kutya, klubtagoknak 1000.-/kutya/futam.
Licenc futamra van lehetőség, a licencfutam díja: 2000.- a licenc kérő kutyának, a licencadók ingyen futnak. Licencadókról a licenckérő gondoskodik.

FELIRATKOZÁS
https://forms.gle/hnFVRgcjymarJ9m29

Feliratkozás határideje: 2019.04.24, szerda 17:00
A regisztráció a nevezési díj számlánkra történő beérkezésével válik érvényessé, enélkül kutyát nem sorolunk be futamba.
Utalás adatai:
1040 4993 5052 6789 5274 1016, KH Bank, Lelkes Edzőklub Bt
IBAN számlaszám: HU84 1040 4993 5052 6789 5274 1016
BIC kód: OKHBHUHB
Megjegyzés: 22-LSZE, kutya neve (ha nem a gazdi utalt, akkor gazdi neve is)

RÉSZLETES PROGRAM (végleges beosztással pénteken  jelentkezünk)
08:30-09:00 kiselőadás
09:00-10:00 benyuszizás, startboxgyakorlás, regisztráció
10:00-FUTAMOK
Ezen az edzásnapon lehet jelentkezni "Első félidős" futamokra, és "Második félidős" futamokra. Külön posztban bemutatjuk ábrával (ITT, A BEJEGYZÉS LEGALJÁN), hogy ez hogyan működik, lécci olvassátok el, mert így fogjátok tudni kitölteni a regisztrációs űrlapot megfelelően.

Az edzésnapon helyben, kemencében sütött kenyérlángost tudtok enni (előzetesen kell feliratkozni rá), minél hamarabb regisztráljatok rá, mert létszám limites a jelentkezés!
Keressétek róla a posztot, ahol többet megtudhattok róla, link a feliratkozáshoz (fizetés helyben):
https://forms.gle/VwdPq8VMEfC1Cx6f9

Klubtagság az év folyamán folyamatosan váltható, bővebb információ itt:
http://www.lelkesverseny.hu/csapatunk/klubtagsag/

Minden kutyának kötelező felszerelés a szájkosár, KEZDŐK kaphatnak egyedi felmentést szájkosár használata alól, ha ezzel trénerünk egyetért, ezt feliratkozásnál jelezni kell a zsűriházban. Kezdők hozzanak magukkal két pórázt (eresztés, elkapás). Tilos a pályán futamban fém, lánc, fojtó, szögesfojtó nyakörvek használata. Javasoljuk a hám használatát, vagy kényelmes, széles bőr vagy textil nyakörvekét. Praktikus hozni tároló boxot a kutyáknak, hogy tudjanak pihenni, illetve, hogy a gazdik is tudjanak kutya nélkül is mozogni.
Az Agárpark területére csak érvényes veszettségi és kombinált oltást igazoló egészségügyi könyvvel vagy állatútlevéllel lehet belépni. Ennek bemutatását egész nap kérhetjük.

Nevezés lemondására 2019.04.24, szerda 17:00-ig van lehetőség.
Lemondás:
https://forms.gle/rEBTwjtiYFDmshru8

 A rendezvény ideje alatt az Agárpark teljes területén kötelező a póráz használata. Kutyáját nem pórázon vezető résztvevő az aznapi rendezvényről kitiltható, ez esetben részvételi díjat nem térítünk vissza. Szintén kitiltást vonhat maga után a szemetelés, vagy egyéb olyan magatartás, ami a rendezvényen résztvevők (emberek és kutyák) biztonságát veszélyezteti, megbotránkozást okoz vagy a szervező klub rosszhírét keltheti.

****************************************************

ELSŐ FÉLIDŐ, MÁSODIK FÉLIDŐ - ezmiez?
Figyeljétek az ábrát!
- első vizszintes narancssárga csík: benyuszizás, startboxgyakorlás
- baloldali kék-sárga oszlop: ELSŐ FÉLIDŐS edzések, minden távon. Annak érdemes választania, akik benyuszizáson, startboxgyakorláson szeretnének résztvenni
- jobboldali kék-sárga oszlop: MÁSODIK FÉLIDŐS edzések, minden távon. Annak érdemes választania, aki nem akar benyuszizást és/vagy startboxgyakorlást és szeretne sokáig aludni :)...
- két db vékonyabb narancssárga vízszintes csík: fél-fél óra szünet, ahol ehettek kenyérlángost, nézhetitek a kutyafelszerelést árusító standokat (részletek külön posztban), résztvehettek egyéb programokban, vagy sétálhattok, pihenhettek,

480-as táv a 75-ös boxból indul, 670 a 275-ből!

Az ELSŐ és a MÁSODIK FÉLIDŐ középen összeér, vagyis ott futnak másodszorra az első félidősek és először a második félidősek.