Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


2019.09.22: RETRIEVER RESCUE SPORTNAP (27.Lelkes Szabadegyetem napján)

2019.09.22 19:54

RETRIEVER RESCUE SPORTNAP (27.Lelkes Szabadegyetem napján)

Az edzés és miniverseny díja felkészítéssel (kiselőadás, benyuszizás, ismerkedés a nyúlgép hangjával): 4000.-/kutya

FELIRATKOZÁS
https://forms.gle/88smGejVWfdgpATA8 

Feliratkozás határideje: 2019.09.16, hétfő 17:00
A regisztráció a nevezési díj számlánkra történő beérkezésével válik érvényessé, enélkül kutyát nem sorolunk be futamba.
Utalás adatai:
Lelkes Edzőklub Bt
1040 4993 5052 6789 5274 1016 (KH Bank)
Megjegyzés: RR Sportnap, kutya neve

ESEMÉNY LEÍRÁSA:
Minden kutya két futamot fut az agárpályán (kézből indulnak tréner segítségével, gazdi a kutyust várhatja, hívhatja, buzdíthatja a célvonal mögött. Az első futam időmérő futam, ami alapján gyorsabb-lassabb versenycsoportokba osztjuk be a kutyákat. A második futam arról dönt, hogy a konkrét versenycsoporton belül ki hányadik helyezést ér el, vagyis minden csoportban lesz első, második, stb helyezés. Minden résztvevő oklevelet kap, első hat helyezett külön díjazásban részesül.

PROGRAM TERVEZET (később még pontosítunk, jelentkezések függvényében)
hamarosan

Minden kutyának kötelező felszerelés a szájkosár, KEZDŐK kaphatnak egyedi felmentést szájkosár használata alól, ha ezzel trénerünk egyetért, ezt feliratkozásnál jelezni kell a zsűriházban. Kezdők hozzanak magukkal két pórázt (eresztés, elkapás). Futamban tilos fém, lánc, fojtó, szögesfojtó nyakörvek használata, indításkor balesetveszélyes. Javasoljuk a hám használatát, vagy kényelmes, széles bőr vagy textil nyakörvekét. Praktikus hozni tároló boxot a kutyáknak, hogy tudjanak pihenni, illetve, hogy a gazdik is tudjanak kutya nélkül is mozogni.

Az Agárpark területére csak érvényes veszettségi oltást igazoló egészségügyi könyvvel vagy állatútlevéllel lehet belépni. Ennek bemutatását egész nap kérhetjük.

Nevezés lemondására 2019.09.16, hétfő 17:00-ig van lehetőség. Lemondás:
https://forms.gle/RZcyBsUw9gjV4QR88

A rendezvény ideje alatt az Agárpark teljes területén kötelező a póráz használata. Kutyáját nem pórázon vezető résztvevő az aznapi rendezvényről kitiltható, ez esetben részvételi díjat nem térítünk vissza. Szintén kitiltást vonhat maga után a szemetelés, vagy egyéb olyan magatartás, ami a rendezvényen résztvevők (emberek és kutyák) biztonságát veszélyezteti, megbotránkozást okoz vagy a szervező klub rossz hírét keltheti.

Facebook eseményoldal: www.facebook.com/events/2118193261820243/