Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


4. LSZE - BESZÁMOLÓK GAZDIKTÓL - SZATYINA SZILVIA (Pí, Jázmin)

2016.04.12 11:02
a Lelkes Csapat licences versenyzőjéről Pí-ről és kedvencünkről Jázminról jött beszámoló; a 10 éves Jázminka mindannyiunk kedvence, még a simogatását is öccá-ért adtuk az Adománygyűjtő Edzésnapunkon :D
 
"Pí-t megdolgoztattuk egy kicsit, hogy égjen a zsír és legyen kondi! 2x70 méter 2x270 méter és 2x pár perces futópados spirnt (és elmondhatom hogy először sikerült kb alapjáratra fárasztani :D 
Jasika is velünk volt, hisz soha nem késő elkezdeni :D Élete első nyitott boxból indulása 10 évesen :) <3  és a futópadot is kipróbáltuk, amit nagy meglepetésemre teljesen ügyesen használt (nem csodálom azért a nyúlszőrért meg is volt veszve, ami a csali volt ;) ) 
A fotókat ismét köszönöm: Edit Sós és Krisztián Laczkó"