Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


4. LV - BESZÁMOLÓK GAZDIKTÓL - NAGY SZILVIA (Brutusz)

2015.07.13 20:32

Ma egy durvajó versenyen vettünk részt kicsi Brutusszal :) Isaszegen voltunk az agárpàlyán. Közel 80 nevező kutya, tökéletes szervezés, jóidő, barátok.

Első körben vegyes szólót futottunk, kb 38 kutya volt a csoportunkban. Itt nagyon jó időt futott a kis kukacos, 20:88/275 méter. Őt csak egy whippet előzte meg 20:7valamennyivel, de ő más csoportban indult.

Szóval megvoltak az előfutamok és ez idők alapján lettek divíziókba sorolva. 5-6 kutya került 1 divízióba és futott idő sorrendben. A második körben az 1-es divízióban 5 kutya volt. Izgalmas futások voltak, mert itt már nem mondták be az időeredményeket. Végül szoros meccsben, de Brutusz megnyerte. Nem sokon múlott, 2 tized másodpercen csak.

Nagyon büszke vagyok rá, hiszen 14 hónapos babakutya.

A képeket köszönöm Imre Györgynek és gratula Cenzónak is!