Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


5. LV - BESZÁMOLÓK GAZDIKTÓL - VÖRÖS EMESE (TÜCSÖK, BOGÁR)

2015.10.10 07:38
Köszönjük ezt a csúcs szuper napot nektek! 
Még a napsütést is elintézte valaki. (y)  Csodásan éreztük magunkat, szuper volt mindenki! Szerintünk mindenki igyekezett tényleg fegyelmezett lenni és odafigyelni. A nyulat kicsit fegyelmezetlennek tartottuk. ;)
Mint látjátok, igazán nem rég óta vagyunk Lelkesek. De hogy a mai napon a két kis VersenyVirslink ilyen szuperül tudott szerepelni, minket is meglepetett. 
Bogár miatt jöttünk eredetileg, de Tücsök annyit javít folyamatosan a saját idején, hogy ámulatba ejt. Legelőször 17,22-t futott (y) , de már rákaptak a "zizire" mind a ketten. 
Versenytársaink Katalin Murvai Dorka és Alíz kaninchen tacsijai is szuper jól futottak, alakul a VersenyVirsli csapat! :) 
Csodálatos élmény a "nagyok" között futni és jóleső érzés egy ilyen jó társaságba tartozni. :) 
Még egyszer köszönjük!