Zsákmányszerzés agárpályán - az igazi ösztön

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!


5. LV - BESZÁMOLÓK GAZDIKTÓL - ONDRISEK VIVIEN (KEISHA, COCO)

2015.10.08 18:31
5. Lelkes Verseny:
 
<3 Coco <3 - 270m amstaff fajta csoport: II. hely - 24,64 mp + egyéni licenc
 
<3 Keisha <3 - 70m 1.divízió: III. hely - 8,24mp
270m amstaff fajta csoport I. hely - 22,73mp
Szuperkupa összetett IV. hely + egyéni licenc
 
Ez alkalommal nem voltak nagy elvárásaim, mivel sérülés miatt 1 hónapig poráz nyugalom volt Keishanak, és így Coco se mozgott annyit, mint szokott, edzeni meg egyáltalán nem edzettünk. A lényeg az volt, hogy elinduljanak teljesen zárt boxból és esetleg az egyéni licencet is megszerezzék... ehhez képest ezt bőven túlteljesítették, hiszen ez mind sikerült és mindenhol dobogóra is állhattunk. Még így is, hogy átlagon aluli kondijuk volt és bőven eddigi legjobb idejük felett futottak. Úgyhogy nagyon büszke vagyok rájuk, hogy megint ilyen kis szuper Testecskék voltak <3 <3 
...Következő cél a társas licenc szerzés (y)
 
És nagyon köszönjük a szervezőknek, nyúlhúzónak, box kezelőnek és nem utolsó sorban a fotósoknak az egésznapi munkát és szuper napot ismét! (y)